Pepe Jeans London - Jeseň&Zima

Poznáte históriu Pepe Jeans London?

V roku 1973 si džínsový priekopník Nitin Shah otvoril malý stánok na londýnskom trhu Portobello Road Market, a spolu so svojimi dvoma bratmi Arunom a Milanom začali cez víkendy upravovať džínsy. Počet stánkov sa pomaly rozrástol na štyri a ich prvý butik otvorili na King’s road v Londýne. Pepe Jeans London rýchlo expandoval v celej Veľkej Británii. Začiatkom osemdesiatych rokov značka expandovala aj na európske trhy a Pepe Jeans London teraz figuruje vo viac ako 60 krajinách.

  

 

Pepe Jeans London uvádza na trh novú kolekciu obuvi na jeseň-zimu 2022 so štýlmi, ktoré sa hodia na každú príležitosť. DNA značky je viditeľná v celej kolekcii, najmä vo všestrannosti nových modelov tejto sezóny a vysokej kvalite materiálov. Táto sezóna opäť ponúka širokú škálu modelov pre ženy aj mužov. Zákazníci môžu očakávať nové štýly a farebné kombinácie, ako aj klasické štýly s technickejšou konštrukciou. Celá kolekcia je navrhnutá tak, aby bola pohodlná a ľahko sa nosila.

   

 

Dámsky rad obsahuje urban tenisky, ktoré ponúkajú rovnováhu medzi mestským a športovým štýlom na každodenné nosenie a tenisky vyrobené z kombinácie materiálov a textúr. Fanúšikovia obuvi si zamilujú tieto nápadité vzory, obuv so šnurovaním alebo bočnými zipsami a vysokými platformami.               

 

  

 

Pánsky rad nachádza inšpiráciu v retro dizajnoch aktualizovaných o nové techniky a udržateľné materiály.

  

Spojením zodpovedných technológií s najnovšími trendmi vytvoril Pepe Jeans London všestrannú a ekologickú možnosť obuvi pripravenú vylepšiť každý outfit.

Poďme spolu objaviť tieto úžasné modely Pepe Jeans London!


X