Spôsoby doručenia

Novinka – doručenie do Parcel shopov a Parcel boxov!

 

  • Doručovanie sa uskutočňuje prostredníctvom kuriérskej spoločnosti SPS.
  • Pri štandardnom doručení kuriérom SPS je cena dopravy 4,70 €. Pri využití služby Balíkovo je teraz doprava zdarma. Pri objednávke nad 30 € je doprava ZDARMA (neplatí pre tovar zľavnený z pôvodnej ceny o 50% a viac).
  • Štandardná dodacia lehota je 1-4 pracovné dni, vo výnimočných prípadoch to môže byť približne 2-8 pracovných dní.
  • Detailné informácie o dodacej lehote sú viditeľné na karte produktu po výbere konkrétnej veľkosti. 

 

Využite možnosť Click & Collect – doručenie do obchodu!

 

  1. Vyberte si topánky a veľkosť, overte si dostupnosť vo vybranom obchode pomocou tlačidla Model je dostupný v predajniach, pozrite v ktorých. Táto služba je k dispozícii len pre tovar, dostupný vo vybranej predajni Office Shoes na území Slovenskej republiky, nie je možné ju garantovať pre všetky objednávky.
  2. Zvoľte predajňu, v ktorej je model dostupný a kliknite na tlačidlo "Rezervovať na predajni". Podmienkou využitia tohto spôsobu dopravy je platba vopred, resp. pri zadaní objednávky.
  3. Emailom vám príde potvrdenie objednávky, počkajte na potvrdenie predajne, že je váš tovar pripravený na vyzdvihnutie.
  4. Objednávku si následne po potvrdení môže kupujúci vyzdvihnúť vo vybranej predajni, po predložení čísla objednávky a dokladu totožnosti (identifikačného preukazu), počas otváracích hodín. Ak je kupujúcim právnická osoba, bude vyzdvihnutie umožnené iba štatutárnemu orgánu danej osoby zapísanom v príslušnom registri, ktorý sa pri vyzdvihnutí tovaru preukáže dokladom totožnosti a číslom objednávky. Iná osoba môže za kupujúceho vyzdvihnúť tovar iba po preukázaní udelenia splnomocnenia na toto vyzdvihnutie od kupujúceho, pričom aj splnomocnenec je povinný predložiť číslo objednávky a identifikačný preukaz.
  5. Kupujúci je oprávnený tovar na mieste skontrolovať a môže si ho tiež vyskúšať. V prípade, že kupujúci - spotrebiteľ nie je s tovarom spokojný (napr. nevhodná veľkosť, zistená vada a pod.), môže priamo na mieste uplatniť svoje práva v zmysle VOP a požiadať o výmenu tovaru za vybraný tovar v rovnakej alebo vyššej hodnote, uplatniť právo na reklamáciu alebo právo na odstúpenie od zmluvy. Prípadné vrátenie platby bude vykonané v súlade s postupom podľa VOP. (zaslaním na bankový účet, personál predajne nevracia peniaze na mieste za Click & Collect objednávky.)
  6. Zásielku bude mať kupujúci pripravenú v predajni na vyzdvihnutie 15 dní od potvrdenia objednávky, po túto dobu preňho bude tovar na zvolenej predajni rezervovaný.
  7. Ak si zvolí kupujúci spôsob dopravy Click & Collect – „doručenie do obchodu“, nebudú mu účtované žiadne náklady za dopravu.

 

 

 

 

X