Pepe Jeans London - Jar Leto 2023

Kolekcie obuvi

Pepe Jeans London odhaľuje úplne novú kolekciu obuvi na Jar-Leto 2023 so širokou škálou štýlov, ktoré sa hodia na každú príležitosť. Ako vždy, rozsiahle skúsenosti a odborné znalosti značky sú viditeľné v celej kolekcii, najmä vo vysokej kvalite a všestrannosti nových modelov tejto sezóny. Po úspechu predchádzajúcich sezón táto kolekcia opäť obsahuje výber zdieľaných tvarov pre ženy a mužov. Popri klasickej športovej obuvi a nadčasových favoritoch môžu nositelia očakávať nové štýly v inovatívnych materiáloch a farebných kombináciách.

  

Dámska kolekcia predstavuje svieže modely, ktoré zostávajú verné DNA značky a zároveň reagujú na nové trendy a zmeny na trhu. Táto sezóna, inšpirovaná sviežosťou a radosťou, prináša aktualizované verzie mestských športových topánok z mäkkých materiálov a širokej škály farebných prevedení, od vintage tónov až po upokojujúce odtiene a výrazné farby. V rámci prípravy na teplejšie počasie sú v popredí kolekcie remienkové sandále, prémiové kožené klinové sandále a pohodlné ploché nohavice.

 

  

Pánska kolekcia prináša späť ikonické štýly, ktoré si zachovávajú pôvodný vzhľad značky, no zároveň zavádzajú nové zdieľané tvary a kladie dôraz na dizajn a detaily značky, ako je napríklad Union Jack, ktorý sa výrazne prejavuje všade. Kľúčové položky v kolekcii zahŕňajú športové topánky inšpirované deväťdesiatimi rokmi so silným technickým nádychom, ako aj pár jutoviek s uvoľnenou a prirodzenou inšpiráciou, vyrobený z udržateľných materiálov a novej zemitej farebnej palety. Pohodlie je ďalším bodom, ktorý treba zdôrazniť, povyšuje tento rad produktov na vysokokvalitné espadrilky.

  

  

#Pepemeup  @pepejeans  pepejeans.com

 

O Pepe Jeans London

Pepe Jeans London sa zrodil na ikonickej londýnskej Portobello Road v roku 1973. Dnes, o 49 rokov neskôr, je značka oddaná svojej počiatočnej mantre a prísľubu vytvoriť svetovo najzaujímavejšiu módu s denimom. Rôznorodosť a zmes kultúr, ktoré definujú mesto Londýn, definujú aj osobnosť Pepe Jeans a poskytujú stály zdroj inšpirácie pre dámske, pánske a juniorské kolekcie. Hudba, kultúra, móda, Londýn a džínsovina – o tom je Pepe Jeans.

 

O AWWG

AWWG, založená v roku 2006, je globálna módna skupina, ktorá integruje ikonické značky Pepe Jeans London, Hackett a Façonnable. AWWG je v súčasnosti prítomná v 54 krajinách s viac ako 500 predajňami a viac ako 4 200 zamestnancami.


X